Καλώς ήλθατε στο site της Modernhome.

Αντιπροσωπεύουμε κάποια από τα καλύτερα και ποιοτικότερα Ισπανικά εργοστάσια που δραστηριοποιούνται στο χώρο του επίπλου,που διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά, όσον αφορά την χρήση οικολογικών υλικών παραγωγής και εγγυήσεις ως προς την σταθερή και υψηλής ποιότητας κατασκευή των προϊόντων που παράγουν. Όσον αφορά τα προϊόντα που απευθύνονται σε παιδιά, παράγονται σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της ευρωπαϊκής ένωσης, ως προς την χρησιμοποίηση μη καρκινογόνων και αντιβακτηριακών υλικών για την παραγωγή τουs.

Κορυφαίες εταιρίες όπως:

- Η Ros που δραστηριοποιείται στο χώρο των Παιδικών Επίπλων και σε Ντουλάπες υπνοδωματίου.

- Η Glicerio που δραστηριοποιείται στο χώρο των Παιδικών Επίπλων και σε Ντουλάπες υπνοδωματίου.

- Η Gomarco που δραστηριοποιείται στην παραγωγή ανατομικών - ορθοπεδικών στρωμάτων τελευταίας τεχνολογίας.

- Η Lan mobel που δραστηριοποιείται στο χώρο των Παιδικών Επίπλων και σε Ντουλάπες υπνοδωματίου.

Αποτελούν τα θεμέλια του οικοδομήματος που λέγεται Modernhome, προσφέροντας πληθώρα εξειδικευμένων συνθέσεων και εφαρμογών για τον επαγγελματία, τον διακοσμητή, τον αρχιτέκτονα και φυσικά τον ιδιώτη καταναλωτή.

Αναλύοντας το σήμερα στην αγορά του επίπλου και κατ’ επέκταση στην αγορά, θα δούμε ότι ο καταναλωτής πριν καταλήξει σε κάποια αγορά, εξαντλεί όλο του το χρόνο στην έρευνα αγοράς. Κάνει έρευνα τιμών, marketing τάσεων, αλλά κυρίως ψάχνει για την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.

 

Εισάγουμε έπιπλα υψηλής αισθητικής, που θα αναδείξουν το χώρο σας αισθητικά και λειτουργικά, δίνοντας ζωή σε όποια γωνιά του σπιτιού και αν τοποθετηθούν, με ποιοτικές πρώτες ύλες και σε πολύ ανταγωνιστικότερες τιμές. Δημιουργήσαμε μια νέα γενιά ″έξυπνων″ επίπλων τα οποία ορίζουν συνθέσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ιδιομορφίες του κάθε χώρου.

Στη Modernhome δημιουργούμαι τις ιδανικές εκείνες σχέσεις ποιότητας και τιμής που θα σας διευκολύνουν, ώστε να μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Μέσα από την συνέπεια και την ευγενική εξυπηρέτηση που μας χαρακτηρίζουν, χτίζουμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Η ποιότητα, οι ανταγωνιστικές τιμές, η γρήγορη παράδοση καθώς και οι διευκολύνσεις στον χρόνο και τον τρόπο πληρωμής, θα σας κάνουν να νιώσετε άνεση και σιγουριά.

Οι πελάτες μας τυγχάνουν της καλύτερης τεχνικής υποστήριξης, την οποία προσφέρουμε με συνέπεια, εμπειρία και αποτελεσματικότητα.

Όλα τα έπιπλα που πωλούνται μέσω της Modernhome, καλύπτονται με 3 χρόνια εγγύηση, όσον αφορά στην φυσιολογική φθορά των υλικών και την αλλοίωση των χρωμάτων.

Πίσω από αυτήν την εγγύηση κρύβονται τα υψηλής ποιότητας υλικά, οι προηγμένες τεχνολογίες, η πολυετής πείρα μας και η προσπάθεια για την δημιουργία μιας αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

 

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας σχετικά με την δυναμική των ως άνω εταιριών, μπορείτε να επισκεφθείτε τα site τους.

www.ros1.com                             

www.lanmobel.es