• Έξυπνες ιδέες για μικρά παιδικά δωμάτια. Ο κάθε χώρος ανάλογα με την χρήση του έχει το δικό του σχέδιο που αν το μελετήσουμε σωστά μπορούν τα μικρά δωμάτια να είναι τόσο λειτουργικά, όσο και ένα μεγαλύτερο.Τα μικρά υπνοδωμάτια όσο και αν δεν μας αρέσουν είναι μια πραγματικότητα.Γι αυτό και θα σας παρουσιάσουμε λύσεις για να κάνουμε αυτούς τους χώρους πιο χρηστικούς.Τα έπιπλα που θα επιλέξετε,θαπρέπει να προσαρμόζονται στις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν και όχι να πρέπει να συμβιβαστείτε με κάτι μη εξυπηρετικό απλά και μόνο επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής διαστάσεων.Τα κρεβάτια που θα επιλέξετε,να φροντίσετε να παίρνουν στρώμα (90 x 190) ή (90 x 200) γιατί σε άλλη περίπτωση σε λίγα χρόνια θα σας είναι άχρηστα.Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες από κατασκευές και τρόπους διαχείρισης του χώρου:

 

** Την λύση του γραφείου κάτω από υπερυψωμένο κρεβάτι την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Το γραφείο μπορεί να  είναι ελάχιστα πιο σκοτεινό, αλλά  με τον  κατάλληλο  φωτισμό  αυτό διορθώνεται.

 

 
AD-47 AD-49
DM-50 DM-48
** Θα δούμε εναλλακτικές λύσεις για τους γονείς που φοβούνται να βάλουν σε ύψος το παιδάκι τους. Σε αυτή την περίπτωση σας προτείνουμε για επιλογή την χαμηλή κουκέτα.
DM-22 AD-18
AD-22 DM-23
** Σηκώνουμε από το πάτωμα το κρεβάτι.Έχοντας να κάνουμε με παιδιά, δε χρειάζεται να έχουμε ελεύθερο όλο τον όγκο του δωματίου. Οι μικρές τους διαστάσεις μας βοηθούν να δημιουργούμε χώρους μικρότερου μεγέθους.Λύση ένα πτυσσόμενο κρεβάτι τοίχου.
AD-62 DM-68
K 113 Cn
DM-66 K-113
** Τα δωμάτια που είναι στενά σαν διάδρομος, είναι συνήθως και τα πιο δύσκολα.Όμως πολλές φορές αφήνουν δυο γωνίες ελεύθερες. Εκμεταλλευτείτε τις βάζοντας το κρεβάτι στη μια και ένα γωνιακό γραφείο στην άλλη.Βάλτε πολλά ντουλάπια και ράφια πάνω από το γραφείο για να έχετε τους απαραίτητους αποθηκευτικούς χώρους.
AD-23 AD-03
AD-01 DM-17
** Ακόμα και τα δωμάτια διάδρομοι μπορούν να δεχτούν δύο παιδιά. Τοποθετούμε μία χαμηλή κουκέτα στην μια μεριά του δωματίου,η οποία πολύ εύκολα το βράδυ μας δίνει την δυνατότητα,σύροντας έξω το κάτω κρεβάτι,να έχουμε δύο άνετα μονά κρεβάτια εντελώς ανεξάρτητα και αντικριστά.
DM-17 DM-15
DM-22 DM-23
** Μια ακόμη έξυπνη λύση είναι το συρόμενο κρεβάτι. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το αδερφάκι ή και από τους φίλους των παιδιών που θα θέλουμε να φιλοξενήσουμε. Όταν  θες  να  βρεις  λύση  τελικά  αρκεί  να  έχεις  φαντασία.
AD-27 AD-08
AD-02 DM-40
** Και καλά άμα έχουμε ένα παιδί στο δωμάτιο.Αν όμως πρέπει να μπουν δύο! Σε αυτή την περίπτωση, η παράλληλη κουκέτα είναι η ιδανικότερη λύση.
AD-50 AD-51
DM-47 DM-53