Έχετε κάποιον εκθεσιακό χώρο όπου μπορούμε να δούμε από κοντά τα έπιπλα;

Διαθέτουμε φυσικό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία παιδικών επίπλων, ενδεικτικά της ποιότητας των υλικών μας. Επισκεφτείτε μας στη διεύθυνση Λ. Ηλιουπόλεως 85 στη Δάφνη όπου μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε μέσα από μεγάλη ποικιλία ολοκληρωμένων παιδικών - εφηβικών συνθέσεων που θα δείτε στον εκθεσιακό μας χώρο.

Τα έπιπλα είναι δική σας κατασκευής;

Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, αν και δεν τις κατασκευάζουμε. Αντιπροσωπεύουμε κάποια από τα καλύτερα και ποιοτικότερα Ισπανικά εργοστάσια που δραστηριοποιούνται στο χώρο του παιδικού επίπλου και που διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά, όσον αφορά την χρήση οικολογικών υλικών παραγωγής και εγγυήσεις ως προς την σταθερή και υψηλής ποιότητας κατασκευή των προϊόντων που παράγουν.

Μπορούν να επιλεγούν άλλα χρώματα από αυτά που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα;

Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν που σας καλύπτει σαν σχέδιο και τιμή, δεν έχετε παρά να επιλέξετε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση και κάποιο ή κάποια από τα χρώματα που σας προτείνει η εταιρία που το παράγει, έτσι ώστε να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας επίπλων σε διαφορετικές διαστάσεις από αυτές που αναγράφονται;

Οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε διαθέτουν χιλιάδες κωδικών, οπότε είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι θα βρούμε κάτι κατάλληλο και σύμφωνα με τις διαστάσεις σας.

Τα εξαρτήματα για την τοποθέτηση των ραφιών τοίχου, περιλαμβάνονται στο kit συναρμολόγησης;

Στο kit που συνοδεύει το προϊόν, περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για την συναρμολόγησή του, καθώς και αναλυτικό ενημερωτικό φυλλάδιο για τον τρόπο συναρμολόγησης του.

Ποια είναι η τιμή των επίπλων;

Όλες οι φωτογραφίες των προϊόντων αφορούν συνθέσεις οι οποίες αποτελούν ολοκληρωμένες προτάσεις διαμόρφωσης παιδικών και εφηβικών δωματίων. Σε όλες τις συνθέσεις, τα προϊόντα διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις και το κυριότερο πωλούνται και μεμονωμένα. Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, στείλτε μας e-mail στο info@modernhome.gr με τον κωδικό της σύνθεσης που το περιλαμβάνει με την ερώτησή σας και θα σας απαντήσουμε άμεσα. Στο shop oι τιμές των προϊόντων σημειώνονται δίπλα στο προϊόν. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Πόσος καιρός χρειάζεται για την διεκπεραίωση μιας παραγγελίας;

Ο μέσος όρος παράδοσης είναι δύο μήνες από την ημέρα της παραγγελίας.

Παρέχετε εγγύηση για τα έπιπλά σας;

Όλα τα έπιπλα που πωλούνται μέσω της Modernhome, καλύπτονται με 3 χρόνια εγγύηση, όσον αφορά στην φυσιολογική φθορά των υλικών και την αλλοίωση των χρωμάτων. Πίσω από αυτήν την εγγύηση κρύβονται τα υψηλής ποιότητας υλικά, οι προηγμένες τεχνολογίες, η πολυετής πείρα μας και η προσπάθεια για την δημιουργία μιας αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Σε περίπτωση που θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, να είσαστε σίγουροι ότι θα είμαστε στη διάθεσή σας για να το αντιμετωπίσουμε.

Πώς μπορώ να πληρώσω τα έπιπλα;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι πληρωμής που μπορούν να επιλεγούν: Μέσω τραπεζικής μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό Ε.Τ.Ε της εταιρίας μας. Μέσω Πιστωτικής κάρτας ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει την αξία της παραγγελίας με χρέωση της χρεωστικής, είτε της πιστωτικής του κάρτας, με εφάπαξ πληρωμή ή με την δυνατότητα της πληρωμής με άτοκες δόσεις. Η επιχείρηση δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες κατόχων καρτών και πληρωμή μέσω της νέας υπηρεσία της Εθνικής τράπεζας Key2Pay, που μας δίνει την δυνατότητα για ηλεκτρονικές πωλήσεις & εξ‘ αποστάσεως πληρωμές μέσω Χρεωστικής, Πιστωτικής και Προπληρωμένης κάρτας της Εθνικής Τράπεζας ή τρίτων τραπεζών, ενώ ταυτόχρονα δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα για εφάπαξ πληρωμή ή την ευελιξία πληρωμής με άτοκες δόσεις. Οι πληρωμές μέσω τραπεζικής μεταφοράς πρέπει να γίνονται τουλάχιστον μια μέρα πριν από την παράδοση. Το συνεργείο δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψει τα έπιπλα χωρίς επιβεβαίωση της εξόφλησής τους.

Παραδίδετε σε όλη την Ελλάδα;

Τα προϊόντα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών σε όλη την Ελλάδα. Το πρακτορείο μπορείτε να μας το υποδείξετε εσείς, ή διαφορετικά θα είναι δικής μας επιλογής και θα ενημερωθείτε από εμάς για το όνομα του πρακτορείου, καθώς και για την ημερομηνία που η παραγγελία σας θα βρίσκετε σε αυτό. Τα έξοδα καθορίζονται ανάλογα με την περιοχή αποστολής και των κυβικών και αφορούν παράδοση των εμπορευμάτων μέχρι το πεζοδρόμιο στην περίπτωση που προορίζονται για όροφο πολυκατοικίας. Η παράδοση σε όροφο ισχύει μόνον μετά από συνεννόηση μαζί μας. Τα εμπορεύματα πρέπει να προεξοφλούνται πριν αποσταλούν στο πρακτορείο.

Πώς μπορώ να κάνω μια παραγγελία;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας καθημερινά τηλεφωνικά. Με επίσκεψη στο κατάστημα.     Με e-mail στο info@modernhome.gr.

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για την παραγγελία μου;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο +30 210 3421000 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@modernhome.gr με τον αριθμό της παραγγελίας σας και θα σας πληροφορήσουμε σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας σας .

Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου για εταιρείες;

Φυσικά και υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου εφόσον τηρείτε τις προυποθέσεις.

Τι ώρες γίνονται οι παραδώσεις;

Προσπαθούμε πάντα να παραδώσουμε σε έναν χρόνο που είναι κατάλληλος για εσάς. Τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν από την παράδοση θα σας καλέσουμε για να ενημερώσουμε για την επερχόμενη άφιξη της παραγγελίας σας και για μια κατά προσέγγιση ημέρα παράδοσης.

Η παραγγελία, παραδίδεται και συναρμολογείται την ίδια μέρα;

Η παράδοση και η συναρμολόγηση των επίπλων γίνετε πάντα ταυτόχρονα, από εξειδικευμένο συνεργείο.

Τι να κάνω εάν παραλάβω έπιπλα με ελαττώματα ή κομμάτια που λείπουν;

Η συγκεκριμένη ερώτηση αφορά προϊόντα που αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών. Εάν παραλάβατε μια παραγγελία με ελλειπή κομμάτια, θα πρέπει να μας ενημερώστε άμεσα, εφόσον προηγουμένως έχετε βεβαιωθεί ότι ο αριθμός των τεμαχίων που παραλάβατε δεν συμφωνεί με τον αριθμό των τεμαχίων που αναγράφεται στο δελτίο αποστολής της εταιρίας μας.