001

 Iσπανικά .. έξυπνα .. οικολογικά  &  μοντέρνα  παιδικά  έπιπλα.
Νέες  όψειςχρώμα  και  στύλ  που  ταιριάζουν  σε  κάθε  χώρο.

Αν  ενδιαφέρεστε για κάποιο συγκεκριμένο προιόν που σας καλύπτει σαν σχέδιο και τιμή, δεν έχετε παρά να επιλέξεται χωρίς επιπλέον επιβάρυνση και κάποιο ή κάποια από τα χρώματα που σας προτείνει η εταιρία που το παράγει, έτσι ώστε να έχεται ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Λίγα λόγια για τα υλικά που χρησιμοποιούν οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε.
Αναλύοντας το σήμερα στην αγορά του επίπλου, θα δούμε ότι ο καταναλωτής  πριν καταλήξει σε κάποια αγορά, κάνει έρευνα τιμών, και κυρίως ψάχνει  για την καλύτερη σχέση μεταξύ  ποιότητας και τιμής.
Η εταιρία μας για να ξεφύγει από τη σύγκριση με τα εξ ανατολών χαμηλότερης ποιότητας προϊόντα, συνεργάζεται με μεγάλους  ισπανικούς οίκους  που  εναρμονίζονται  πλήρως  με  τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τους κανόνες ασφαλείας, όσον αφορά τα υλικά που χρησιμοποιούν.
Η χρησιμοποίηση  βιομηχανικής ξυλείας, όπως είναι  η μελαμίνη και ο βακελίτης, αντί του φυσικού καπλαμά από τους προμηθευτές μας, είναι αυτό που καθιστά ανταγωνιστικές τις τιμές των προιόντων μας.
Tα εν λόγω υλικά, λόγω πάχους, αποτελούν διακοσμητικό στοιχείο και όχι το φέρον στοιχείο μιας ξύλινης κατασκευής. Για το λόγο αυτό επικολλούνται  επάνω σε  μοριοσανίδα  με φαινολική ρητίνη και διατίθενται σε μεγάλη  γκάμα  χρωμάτων  και  σχεδίων. Οι μοριοσανίδες είναι πλάκες από μόρια ξύλου με κόλες συνθετικής ρητίνης και κατασκευάζονται υπό την επίδραση  θερμότητας  και  πιέσεως.
Τα υλικά αυτά  έχουν μεγαλύτερη αντοχή από τον καπλαμά και κατασκευάζονται  από οικολογικές, μη τοξικές και αντιβακτηριακές πρώτες ύλες, παρέχοντας σας  ένα υγιές περιβάλλον.
Η βιομηχανική ξυλία  είναι ένα οικολογικό  ανανεώσιμο προϊόν πολύ φιλικό προς το περιβάλλον, τόσο το ίδιο, όσο και η τεχνολογία παραγωγής του. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει  η σωστή επεξεργασία και το φινίρισμα στα τελειώματα των επιφανειών. Το φινίρισμα τους  μπορεί να γίνει τόσο καλό, που μερικές φορές δεν το ξεχωρίζεις από το πραγματικό ξύλο. Επίσης  αντέχει στο χρόνο, χωρίς να  χρειάζεται αντικατάσταση.

Πλεονεκτήματα της βιομηχανικής ξυλείας:
• Αντοχή σε κρούση
• Αντοχή στην τριβή
• Αντοχή σε διαφόρων τύπων γρατσουνιές
• Αντοχή σε καθαριστικά και απολυμαντικά
• Αντοχή σε λεκέδες
• Αντοχή σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες
• Ανθεκτικότητα στη δημιουργία βακτηρίων  
• Σταθερότητα του χρώματος στο φως και στο τεχνητό φωτισμό   
Μειονέκτημα :
Δέν αντέχει το νερό, στα σημεία των ενώσεων του.

xromatologio-basis

-B-paleta-xromaton

pomola

* Τι πρέπει μα προσέξετε για να μην πληρώσετε εν αγνοία σας κάποια από τις συνθέσεις των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε, σαν εισαγωγής μας, ενώ  είναι  κάποια  φθηνή  αντιγραφή.
Αν έχετε παραγγείλει κάποια από τις συνθέσεις που υπάρχουν στους καταλόγους μας, σε κάποιο κατάστημα της περιοχής σας ή μέσω κάποιου ηλεκτρονικού καταστήματος, κατά την παραλαβή θα πρέπει.
1) Τα εμπορεύματα να έλθουν στο σπίτι σας αμoντάριστα και αμπαλαρισμένα σε χαρτοκιβώτια με την φίρμα των εταιριών.
2) Τα χρώματα που θα έχετε επιλέξει να είναι αποκλειστικά και μόνο μέσα από τα αντίστοιχα χρωματολόγια των εταιριών και από οικολογικούς  βακελίτες  και  όχι  από  αμφιβόλου τοξικότητας  χρώματα  λάκας.

Tag:paidika epipla,παιδικά έπιπλα αγορες,επιπλα,εφηβικα δωματια,καταστηματα προσφορων παιδικων επιπλων,κρεβατια,παιδι,παιδικά έπιπλα,παιδική κουκέτα,παιδικα δωματια,παιδικα δωματια για αγορια,παιδικα δωματια για κοριτσια,παιδικα επιπλα,παιδικα κρεβατια,παιδικες κουκετες,παιδικη κουκετα,παιδικο γραφειο,παιδικο δωματιο,παιδικο δωματιο για αγορια,παιδικο δωματιο για κοριτσια,παιδικα κρεβατια προσφορες,παιδικα δωματια φωτογραφιες,παιδικες κουκετες,παιδικες κουκετες φωτογραφιες,παιδικες κουκετες τιμες,κουκετα παιδικη τιμεσ,παιδικεσ κουκετεσ σε προσφορα,κουκετες παιδικες προσφορες,παιδικες κουκετες με σκαλοπατια,κουκετες παιδικες με τρια κρεβατια,κουκετες παιδικες με 3 κρεβατια,κουκετες παιδικου δωματιου,κουκετες παιδικες για μικρα δωματια,παιδικες κουκετες γωνιακες,παιδικες κουκετες γραφειο,κουκετες με αποθηκευτικο χωρο,κουκετες παιδικες χαμηλες,κουκετες παιδικες τιμες,στρωματα χωρις ελατηρια,στρωματα ορθοπεδικα,στρωματα ανατομικα,στρωματα με ανεξαρτητα ελατηρια,